hotness 0
News

Batman: Arkham City krijgt Game of the Year Edition

Gepost door

Vandaag heeft Rocksteady Studios de Game of the Year Edition van Batman: Arkham City aangekondigd. Het complete pakket bevat natuurlijk de volledige game en alle DLC.

Batman: Arkham City - Game of the Year Edition is een compleet pakket met de Challenge packs van Catwoman, Nightwing en Robin. Tevens is het Arkham City Skin and Challenge Map Pack ook inbegrepen. Als extra zit er in het doosje een code om de animatiefilm Batman: Year One te downloaden. Op klap van de vuurpijl zal de laatste DLC, genaamd Harley Quinn's Revenge, ook aanwezig zijn. Batman: Arkham City - Game of the Year Edition verschijnt op 6 september.

Harley Quinn's Revenge is beschikbaar op 29 mei. Deze DLC brengt spelers terug naar Arkham City. Je zult spelen als Batman en Robin, ze nemen het op tegen nieuwe slechterikken in nieuwe omgevingen. Je zult gebruik moeten maken van de vaardigheden die beide personages bezitten om Harley's plan te dwarsbomen. In de PlayStation Store bedraagt het prijskaartje rond de tien euro en op Xbox Live is de content te downloaden voor 800 Microsoft Points.

0 reacties op "Batman: Arkham City krijgt Game of the Year Edition"