hotness 0
News

Battlefield: Bad Company 2 bezet Brussel

Gepost door

Op dinsdag 2 maart bezet ‘s werelds bekendste en meest stuurloze B-company de Brusselse binnenstad voor een partijtje ‘extreme gaming’.

Op het Rogierplein zal EA een militair basiskamp opslaan bestaande uit drie tenten, van waaruit ze tegen de gevels van het Crown Plaza hotel beelden projecteren. De geprojecteerde beelden zijn niets minder dan rechtstreekse gamebeelden van mensen die Battlefield Bad Company 2 ter plaatse en in real-time spelen. De combinatie van een superkrachtige projector en een gaming oppervlakte van 250m² zorgt gegarandeerd voor een spectaculaire, nooit geziene gaming-ervaring.
 
Bad Company 2 is de directe opvolger van de game die in 2008 uitkwam voor consoles en gaat verder waar het eerste deel gebleven was, maar dan nog spectaculairder, harder en uitgebreider. Een van de belangrijkste kenmerken van de originele game waren de omgevingen die je compleet uit elkaar kon knallen. Ook in deze game vormen ze opnieuw een belangrijk en nog spectaculairder aspect, dankzij verbeteringen aan de Frostbite-engine.
 
EA nodigt daarom iedereen op dinsdag 2 maart vanaf 18u30 uit op het Rogierplein in Brussel om het langverwachte Battlefield Bad Company 2 in avant-première te komen spelen en ontdekken.

0 reacties op "Battlefield: Bad Company 2 bezet Brussel"