hotness 0
News

BBC ontvangt aanklacht van Take Two over GTA-film

Gepost door

Een film waarin anti-game advocaat Jack Thompson en Rockstar topman Sam Houser lijnrecht tegenover elkaar staan. BBC's Game Changer klonk in eerste instantie als een must see voor elke gamer. Maar de vraag is of we die nog wel te zien gaan krijgen.

Take Two, het moederbedrijf van Rockstar, heeft de BBC na aanleiding van de film aangeklaagd. Deze film, met onder andere Daniel ''Harry Potter'' Redcliffe, is namelijk zonder toestemming van de uitgever gemaakt. Sterker nog; ze hebben het expliciet verboden. Take Two had er het volgende over te zeggen:

''Take-Two Interactive heeft een aanklacht ingediend tegen de BBC voor het schenden van trademarks aan de hand van hun film genaamd 'Game Changer', aangezien deze gerelateerd is aan Rockstar Games' Grand Theft Auto series.

Hoewel de eigenaars van deze trademarks in de filmtitel en de promotie benoemd worden, is Rockstar Games niet betrokken bij het project. Ons doel is om er zeker van te zijn dat onze trademarks niet misbruikt worden in BBC's onofficiĆ«le rapportage van eerder voorgevallen evenementen met betrekking tot Rockstar Games. We hebben al meerdere malen geprobeerd deze kwestie met de BBC op te lossen zonder enige noemenswaardige vooruitgang. Daarom is het onze plicht onze IP's te beschermen en juridische stappen te nemen.''

0 reacties op "BBC ontvangt aanklacht van Take Two over GTA-film"