hotness 0
News

Bedenk zelf achievements voor Fable: Anniversary

Gepost door

Na het vertrek van Peter Molyneux bij Lionhead Studios werd het wel erg stil rondom de studio. De vrees bestond dat zonder de creatieve uitspattingen van de excentriekeling de studio langzaam dood zou bloeden.

Hoewel we tot op heden nog geen nieuwe game vanuit Lionhead hebben mogen zien, hebben ze nu wel duidelijk gemaakt verre van dood te zijn. De originele Fable krijgt een HD-remake, waarvoor het studio samen met Microsoft een best coole actie heeft opgezet. Fans mogen namelijk ideeën insturen voor achievements van de game.

Als je via deze link inlogt op een van je Microsoft-account (Skype, MSN, Live Messenger, Hotmail, Outlook, Livemail, Xbox Live) kun je een bericht posten met daarin jou idee voor een achievement. Eind deze week zullen alle inzendingen worden doorgenomen en daaruit zullen vijf favorieten gekozen worden. Deze vijf zullen een speciaal T-shirt in ontvangst mogen nemen, evenals een E3-badge.

De vijf favorieten zullen vervolgens stemmen moeten verzamelen binnen de Fable community. De winnaar hiervan krijgt ook nog een exemplaar van de game, zal zijn achievement in de game zien verschijnen en zijn naam in de credits zijn prijken.

0 reacties op "Bedenk zelf achievements voor Fable: Anniversary"