hotness 0
News

Begin met bouwen met de Humble LEGO Bundle

Gepost door

Update: Wegens succes is de bundel, welke vandaag zou aflopen, verlengd. Je hebt nu tot 21 mei 20:00 uur om alsnog te profiteren van deze aanbieding.

Origineel bericht: Door de jaren heen zijn er heel wat games verschenen waarin de wereldberoemde Deense bouwsteentjes de hoofdrol speelden. En daardoor is het makkelijk om er een paar over het hoofd te zien. Gelukkig krijg je nu de kans om jouw collectie van meer plastic te voorzien met de Humble LEGO Bundle.

Zoals bij elke Humble Bundle, komt ook deze in drie groepen. De eerste groep games, bestaande uit LEGO Harry Potter: Years 1-4 en LEGO Batman, heb je al voor €0,89 in handen. Maar dat is natuurlijk slechts het voorafje.

Voor het hoofdgerecht dien je meer dan het gemiddelde te betalen, welke op dit moment op € 7,38 staat. Je krijgt dan LEGO Harry Potter: Year 5-7, LEGO Batman 2: DC Super Heroes en The LEGO Movie Videogame geserveerd.

Het toetje ditmaal is ook fors en het kost je € 10,70 om hiervan gebruik te mogen maken. Hiervoor krijg je LEGO City Undercover, LEGO Worlds en LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Travelers Tales, Warner Bros, IGN of Humble Bundle, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Begin met bouwen met de Humble LEGO Bundle"