hotness 0
News

Beide episodes van Time Tenshi Paradox zijn nu afgeprijsd op Steam

Gepost door

Meestal wanneer we een aanbieding van een game met jullie delen, is dit een goede deal op een grote game of goed ontvangen indie-titel, dan wel een launch korting op een net verschenen spel. Zo nu en dan pakken we echter iets willekeurigs dat tijdens het browsen in het oog sprong. Zo kwamen we uit bij Time Tenshi Paradox.

Deze tweedelige visual novel moet het, laten we even eerlijk zijn, niet van zijn art hebben. De uitleg op de Steam-pagina is echter zo bijzonder, dat onze interesse gewekt is. En daarom delen we graag dat beide delen nu met 10% in prijs verlaagd zijn tot het einde van de week. Hierdoor betaal je geen € 2,99, maar € 2,69 per episode. Ben je echter voornemens beide aan te schaffen, dan kun je ook de bundel nemen en 19% besparen, waardoor je slechts € 4,84 kwijt bent. 

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Silver Cow Studios, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Beide episodes van Time Tenshi Paradox zijn nu afgeprijsd op Steam"