hotness 0
News

Bekijk nu de cinematic trailer van Sniper Elite 5

Gepost door

Het in Engeland gevestigde Rebellion heeft een trailer vrijgegeven voor Sniper Elite 5. Het gaat om een cinematic trailer van de nog te verschijnen game.

De vorige Sniper Elite nam ons mee naar Italië anno 1943. Met Sniper Elite 5 maken we een sprongetje in de tijd en belanden we in Frankrijk en is het jaartal 1944. De studio achter het spel laat ons weten dat de iconische killcam wederom zal terugkeren en dat deze realistischer is dan ooit. Daarnaast moet de vijfde editie de grootste en meest indrukwekkende maps uit de reeks krijgen. Spelers kunnen de strijd samen aangaan in co-op, waarin spelers elkaar van opdrachten kunnen voorzien. Ook kunnen zij items met elkaar delen en elkaar genezen.

Sniper Elite 5 krijgt een Survival-modus voor vier spelers en een Invasion-modus voor de campagne. In de laatstgenoemde kunnen spelers een vijand besturen in de campagne van een andere speler. Ook zal er een mode komen waarin maximaal zestien spelers de strijd kunnen aangaan.

Sniper Elite 5 verschijnt op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC. Een exacte release date is nog niet bekend, maar we weten al wel dat het spel nog dit jaar verschijnt en vanaf lancering ook beschikbaar is op Xbox Game Pass.

 

           

0 reacties op "Bekijk nu de cinematic trailer van Sniper Elite 5"