hotness 0
News

Beleef het Princess Evangile-avontuur nu zelf met korting

Gepost door

Dat we ons bij GameQuarter niet enkel focussen op de grootste titels, dat moge duidelijk zijn met een blik op onze homepage. Onze redactie heeft een gevarieerde smaak in games, waarbij we casual games, indie-titels en vage Japanse spelletjes niet mijden. Over dat laatste willen we nu schrijven.

Princess Evangile, een visual novel van ontwikkelaar MOONSTONE, is namelijk nu in de aanbieding op zowel Steam als Mangagamer. Maar toch is het niet dezelfde aanbieding. De Steam-versie van de game kost je namelijk nu € 12,79 in plaats van € 31,99, terwijl de game op Mangagamer normaal $44,95 kost, maar nu voor $17,98 over de digitale toonbank gaat. Dat is beiden gevallen 60% korting, maar toch is het niet zo simpel als voor de goedkoopste optie kiezen. De twee versies van de game zijn namelijk niet gelijk.

De Steam-versie van Princess Evangile is de zogenaamde All Ages Version, wat een nettere term is voor gecensureerd. Dit betekent dat je wel een liefdesverhaal krijgt met de nodige drama erin verweven, maar geen ''happy ending''. Daarvoor moet je echt bij Mangagamer zijn, daar er geen losse H-patch te krijgen is op het moment van schrijven. Ongeacht welke versie je echter kiest, de aanbieding verloopt op 4 augustus.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, MOONSTONE of Mangagamer, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Beleef het Princess Evangile-avontuur nu zelf met korting"