hotness 0
News

Bemanning van de schepen zal voorlopig niet veranderen in Sea of Thieves

Gepost door

We kennen het allemaal wel: je gaat online gamen maar hebt maar plek voor een beperkt aantal vrienden. Wanneer je een RTS tegen elkaar wilt spelen, moet je een even aantal hebben als je in teams wilt spelen. Als je een squad start in menig online game, dan is er maar plek voor vier. Ook Sea of Thieves heeft met dit fenomeen te maken en hier gaat voorlopig geen verandering in komen.

In Sea of Thieves kun je de ontembaren zeƫen bezeilen met maximaal vier spelers. Er zijn drie soorten schepen, waarbij het galjoen altijd plek heeft voor vier spelers. Een vijfde speler kan dus nooit deelnemen aan je crew. Helaas, maar waar.

Ontwikkelaar Rare van Sea of Thieves heeft nu laten weten dat het niet van plan is om de spelersaantallen in de nabije toekomst te wijzigen. Volgens Rare is het belangrijk dat er duidelijkheid is voor de spelers. Momenteel weten spelers wanneer ze een galjoen zien varen dat er daadwerkelijk vier spelers aan boord zijn. Door hier losjes mee om te gaan, is het een stuk moeilijker in te schatten of je een zeegevecht aan moet gaan of niet.

0 reacties op "Bemanning van de schepen zal voorlopig niet veranderen in Sea of Thieves"