hotness 0
News

Bespaar nu op Out of the Park Baseball 20

Gepost door

Daar waar wij in Europa massaal uit ons bol gaan voor voetbal, darts en tennis, daar hebben ze in de VS hele andere sporten waar ze wild van worden. Basketbal, rugby en natuurlijk baseball laten daar hartjes sneller kloppen en zijn het onderwerp van menig game.

Mocht jij een Europeaan zijn die juist van baseball houdt, dan heb je allicht wel eens gehoord van de Out of the Park Baseball-serie, waarin je de leiding krijgt over jouw eigen team. En het nieuwste deel daarvan is gisteren op Steam verschenen.

Zoals wel met meer games die op Steam verschijnen het geval is, wordt dit gevierd met een launch korting, die ditmaal 10% bedraagt. Je betaalt daarom geen € 36,99, maar € 33,29 als je het uiterlijk 29 maart hier haalt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Out of the Park Developments, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Bespaar nu op Out of the Park Baseball 20"