hotness 0
News

Betaalde mods-blunder heeft Valve al een miljoen gekost

Gepost door

De nieuwste toevoeging aan de catalogus van Valve: betaalde mods, is verwelkomt met een hele hoop commotie, onvrede en slechte ervaringen vanuit de community. Valve wordt er echter ook niet blij van.

Dat blijkt uit een Reddit AMA met Valve CEO Gabe Newell, waarin hij de situatie vanuit Valve duidelijk maakt. En die is alles behalve rooskleurig. ''Laten we even aannemen dat wij [Valve] belachelijk hebzuchtig zijn. Tot nu toe hebben de betaalde mods ons $ 10.000 opgeleverd. Dat is zo'n 1% van de kosten van het oplopende aantal e-mails dat het programma Valve-medewerkers heeft opgeleverd (ja, ik bedoel dus dat het internet pissig maken je een miljoen kost in een paar dagen). Dat is niet belachelijk hebzuchtig, maar belachelijk dom.''

Gabe heeft natuurlijk een punt. Als er zoveel mensen op internet zijn die zich negatief uitlaten over Steam, kun je erop tellen dat de klantenservice momenteel overuren draait om alle binnenkomende contacten bij te houden. Niet te vergeten een eventueel webcare team dat al deze online klachten onder handen dient te nemen. Dan tik je inderdaad al vrij snel de $1.000.000 aan. Dit en meer kun je lezen in de Reddit AMA.

0 reacties op "Betaalde mods-blunder heeft Valve al een miljoen gekost"