hotness 0
News

Bethesda bedankt gamers en kondigt eerste patch aan voor Fallout 4

Gepost door

Bethesda is naar eigen zeggen zeer blij met hoe voorspoedig de release van Fallout 4 is verlopen en bedankt de gamers voor de lof die ze voor de game hebben gekregen. Tegelijkertijd is het voor de ontwikkelaar ook geen geheim dat de game genoeg bugs bevat, die binnenkort gepatcht worden.

Aan de verkoopcijfers te zien is Fallout 4 de meest succesvolle van de ontwikkelaar ooit, en dit was zeker te zien aan de hoeveelheid reclame die de game heeft gekregen. Bethesda zegt dat de release nog beter is verlopen dan ze gedacht hadden en dat ze onder de indruk zijn van wat gamers allemaal al hebben ontdekt.

Ook drukken ze nieuwe spelers op het hart dat ze soms even de tijd moeten nemen om de game te leren kennen, zeker met de bugs die zich geregeld voordoen in de game. Problemen als corrupte savefiles of quests die niet eindigen of beginnen moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Volgende week komt een bèta-patch uit op de PC, die daarna als uiteindelijke versie naar alle platformen wordt uitgerold. 

0 reacties op "Bethesda bedankt gamers en kondigt eerste patch aan voor Fallout 4"