Bethesda kondigt een eigen loyaliteitsprogramma aan

Uitgevers als Ubisoft, Nintendo en Bandai Namco motiveren hun fans al jaren om hun producten te kopen met speciale spaarprogramma's. En nu heeft Bethesda laten weten ook mee te willen doen.

Het Bethesda Gear Rewards-programma geeft gamers punten voor elke aankoop die ze doen op de store van de uitgever. Deze punten kunnen worden omgezet in kortingen, gift cards en gratis verzending en tellen bovendien mee voor een totaal dat je van extra bonussen voorziet.

Binnen dit programma krijg je automatisch één punt per gespendeerde dollar, hetgeen je kunt verdrievoudigen als je expliciet inschrijft voor de Gear Rewards. Eens je er binnen een jaar 1800 verzamelt, wordt dit verhoogd naar vier punten per dollar en krijg je sneak peaks en early access voor games van Bethesda. Koop je hierna vrolijk verder en bereik je daardoor 3500 punten binnen een kalenderjaar? Dan krijg je vijf punten per dollar en speciale, op dit moment niet gespecificeerde, rewards en de kans om producten te kopen vóór de reguliere fans. En met de speciale oplages die soms voorbijkomen, kan dat weldegelijk handig zijn.

Gamers die eerder dit jaar geld hebben gespendeerd op de shop van Bethesda zullen blij zijn om te horen dat de punten met terugwerkende kracht worden toegekend. En mocht je dan toch nog net wat puntjes tekortkomen? Dan kun je ook social media en je vrienden gebruiken om extra puntjes te verdienen.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner