hotness 0
News

Bethesda onthult zeer gelimiteerde lithograph voor Fallout

Gepost door

Als er een ding is waar ondergetekende een zwak voor heeft, dan is het wel voor het woord gelimiteerd. Als een rasechte verzameling beginnen mijn handen te jeuken als ik weet dat iets slechts tijdelijk te krijgen is. En dus jeuken ze nu als ik kijk op de webshop van Bethesda.

Daar kun je namelijk nu een lithograph kopen van diens welbekende Fallout-serie. Hierop zien je het Chryslus Dealership bij schemer, welke beperkt is tot een oplage van driehonderd exemplaren. Eerder was ook een tweede versie beschikbaar, welke hetzelfde beeld in het midden van de nacht toonde, maar de honderd exemplaren die je hiervan kon scoren zijn op het moment van schrijven reeds helemaal uitverkocht. Wacht dus niet te lang als je dit hebbedingetje nog wilt aanschaffen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Bethesda onthult zeer gelimiteerde lithograph voor Fallout"