hotness 19
Star Wars Cover
News

Bij Qwertee is de force nu al met ons

Kies uit een van drie Star Wars-shirts

Gepost door

Als het aankomt op nerdcultuur, zijn er maar weinig dingen die zich meten met Star Wars. De science-fiction juggernaut is al decennialang populair, zelfs als Disney er nog maar weinig potten mee heeft kunnen breken in de afgelopen jaren.

Dat de drie shirts die nu de homepage van Qwertee sieren teruggrijpen naar de originele trilogie, is met die kennis ook niet bepaald verwonderlijk. Immers zijn er weinig karakters iconischer dan Darth Vader, die op maar liefst twee van die designs schittert.

Waarom dat dit nieuws is? Dit komt door de aard van de website. Shirts op Qwertee kun je namelijk slechts twee dagen kopen, waardoor we er een punt van maken zo nu en dan interessante designs te delen. De drie shirts hieronder kun je krijgen tot morgenavond elf uur, dus als je ze wil hebben, moet je er snel bij zijn.

Star Wars Cover

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Qwertee of Disney, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Bij Qwertee is de force nu al met ons"