hotness 0
News

Bioshock 2 DLC verwijderd

Gepost door

De DLC voor Bioshock 2 voor de PC is onlangs verwijderd van live marketplace. Dit omdat de DLC nog niet af was en nog niet online had mogen verschijnen.

Op het blog van Elizabeth Tobey van 2K games staat de situatie uitgelegd. ''Fouten komen voor, soms buiten onze invloed", zegt Tobey. "Ik heb de leiding over de community, dus als je het gevoel hebt dat je niet goed bent behandeld, stap ik naar voren om te zeggen dat het mijn fout is. Maar in dit geval kan ik alleen mijn verontschuldigingen aanbieden en vertellen dat ik gisteravond om tien uur niet de Marketplace en het forum in de gaten hield. Dus dit werd pas ontdekt toen mijn communitymanager vanmorgen op het forum kwam."

Hefrst 2010 kwamen de uitbreidingen Protectors Trials en Minervas Den op Xbox 360 en PS3. 2K games kondigde toen aan deze niet uit te brengen voor de PC wat een hoop boze reacties opleverde. 2K games trok zich dit aan en heeft besloten de DLC alsnog uit te brengen en zelfs gratis te maken voor de PC. Het is dan ook onduidelijk waarom het verkeerd uitgebrachte Protectors Trials 400 Microsoft Points kosten. Of gedupeerde consumenten hun geld terug krijgen is tot op heden onduidelijk.

0 reacties op "Bioshock 2 DLC verwijderd"