hotness 0
News

Black Mesa nog niet voor binnenkort

Gepost door

Black Mesa, de modificatie voor Half-Life 2 die het volledige Half-Life hoopt te recreƫren in de Source Engine, laat nog even op zich wachten.

Half-Life heeft de tand des tijds nog vrij goed doorstaan, maar schiet grafisch lichtjes tekort in de schaduw van wat de Source Engine allemaal kan. Een groep ontwikkelaars van over heel de wereld liet het daar niet bij en besliste zeven jaar geleden om Half-Life compleet opnieuw in elkaar te steken als een modificatie voor Half-Life 2. Deze zal uiteindelijk gratis beschikbaar zijn voor iedereen die eender welke Source game bezit. Valve Software heeft kennis van dit project en kan het enkel maar aanmoedigen.

Nu lijkt het einde in zicht, maar een officiƫle aankondiging van een van de ontwikkelaars luidt dat het nog minstens enkele maanden zal duren. Aangezien de herwerking van Half-Life al eerder wat vertraging opliep, lijkt het erop dat het team een afgeborstelde game wil afleveren (ondanks het feit dat ze voor dit vrijwillig project niet betaald worden).

0 reacties op "Black Mesa nog niet voor binnenkort"