hotness 0
News

Blightbound update voegt AI-kompanen toe

Gepost door

Het promotiemateriaal dat tot op heden verscheen van Blightbound leerde ons een hoop over het spel, waaronder dat het bedoeld is om met twee vrienden te spelen. Maar niet iedereen kan die vinden.

De helping hands update biedt soelaas door AI-kompanen te introduceren, samen met nieuwe heldin Seirinne. Deze dievenne heeft een skill genaamde Shadow Statue, die een soort laser op het veld brengt die enorme schade doet én vijanden ophoudt. Is dit de troef die je nodig hebt om de Blight te overwinnen? Je komt er maar op één manier achter. En mocht je het spel nou niet hebben, dan kun je het tot 4 oktober met 20% korting van Steam plukken, waardoor het je slechts € 15,99 kost.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Blightbound update voegt AI-kompanen toe"