Blowfish Studios onthult Krut, verschijnt in juli

Gedurende Indie Live Expo hebben uitgever Blowfish Studios en ontwikkelaars GoodJob Multimedia en Pixel Perfex de game Krut: The Mythic Wings onthuld. En we hoeven we er niet lang op te wachten.

Deze titel, die de mosterd haalt bij mythes uit zuidoost Azi├ź, zal immers al op 12 juli verschijnen voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en de Nintendo Switch. Loop in de schoenen van Vera en bewapen je zelf met de vleugels van legendes zodat je de kwaadaardige Zulla een halt toe kan roepen. Voor je dat kunt doen zul je echter eerst hun kracht moeten herstellen, hetgeen je dwingt het gehele land door de reizen en allerlei monsters te verslaan.

''Krut: The Mythic Wings is met liefde gebaseerd op het verhaal van de prachtig geanimeerde Thaaise film Krut: The Himmaphan Warriors,'' legt medeoprichter van Blowfish Studios Ben Lee uit. ''Het team heeft met passie gewerkt om niet enkel het klassieke verhaal van een held te vertellen, maar ook met trots de historische gebruiken van de lokale religie te tonen. Gecombineerd met klassiek, speedrun-vriendelijk platformen, is Krut een aanzienlijk cultureel en nostalgisch pakket.''

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner