hotness 0
News

Bohemia kondigt DLC voor het goede doel aan, roept community op te helpen

Gepost door

Bohemia Interactive heeft zojuist een wedstrijd aangekondigd, waarbij fans van de game eigengemaakte kunst kunnen aanleveren in vier categorieën. De winnaars zullen worden gebundeld in één DLC-pakket, waarmee geld voor het goede doel wordt opgehaald.

Vanaf nu en tot 15 juli kunnen gegadigden hun inzendingen inleveren in de categorieën Props, Character Accessories, Character Clothing en een 2D artwork naar keuze, met als onderwerp Internationale Humanitaire Wetten in toekomstige conflicten. De winnaar van de laatste zal worden gebruikt in een virtuele galerij, waar men uitleg geeft over de uitdagingen die oorlogsontwikkelingen met zich meebrengen voor organisaties als het Rode Kruis. De andere drie winnaars komen terug in een tweede scenario, waar hun inzendingen onderdeel uit zullen maken van het level. Hoe precies is natuurlijk niet bekend, daar de categorieën vrij breed zijn.

Eer is natuurlijk leuk, maar allicht niet voldoende motivatie voor sommige kunstenaars. Daarom krijgen de winnaars een Wacom Intuos S tablet óf een collectie met professionele kunstwerktuigen, evenals een limited edition T-shirt, een medaille en een exemplaar van War en Art. De andere podiumplaatsen krijgen ook prijzen, maar hierover zijn nog geen details bekend.

Eens de winnaars gekozen zijn en de levels gemaakt zijn, zullen ze worden gebundeld in een Art of War DLC die voor € 2,99 zal worden gekocht, al bestaat de mogelijkheid om € 9,99 of € 19,99 te betalen indien gewenst. Dit bedrag zal, na afdracht van belasting, volledig worden doorgestuurd naar International Committee of the Red Cross om ze te steunen in de strijd tegen COVID-19. Na tien maanden zal de totale opbrengst worden onthuld, waarna de DLC permanent gratis wordt.

           

0 reacties op "Bohemia kondigt DLC voor het goede doel aan, roept community op te helpen"