hotness 0
News

Bol.com bombardeert je met kortingen op games

Gepost door

In deze zomermaanden verschijnen traditioneel weinig games die het grote publiek aanspreken (ondergetekende komt ondertussen om in de must-plays). En hoewel je dat kunt zien als iets slechts, kun je het ook zien als een kans om de schade van het najaar in te halen. Om je backlog weg te werken of games die je gemist hebt alsnog aan te schaffen.

Bol.com helpt maar wat graag met het tweede met een sale. Een sale waarin niet enkel games, maar ook consoles zijn afgeprijsd. De Animal Crossing Switch Lite is bijvoorbeeld € 62,- goedkoper, terwijl ook recentere releases als Sniper Ghost Warriors: Contract 2, Little Nightmares 2 en Chivalry 2 tientallen procenten in prijs zakken. In totaal zijn 84 producten afgeprijsd en je kunt ze allen hier vinden. Maar dat is niet alles. Ook gear, accessoires en losse consoles zijn in de aanbieding.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Bol.com bombardeert je met kortingen op games"