hotness 0
News

Bouw je eigen Pokémon met Mega Construx

Gepost door

Ook ik speelde als kind veel met LEGO en gebruikte daarbij mijn fantasie om de meest fantastische avonturen te beleven. Naarmate ik ouder was en games een groter deel van mijn leven gingen uitmaken, gebruikte ik de blokjes echter om Pikachu, Charmander en Graveler te maken.

Speciaal voor mensen zoals mij komen The Pokémon Company en Mega Construx nu met een aantal paketten die daadwerkelijk bedoelt zijn om Pokémon mee te bouwen. Ergens deze zomer kunnen we Pikachu, Charizard en een select aantal andere Pokémon van de eerste generatie gaan bouwen, want dan verschijnen de eerste Pokémon Mega Construx.

''Mega Construx brengt de meeslepende wereld van Pokémon tot leven in een van zijn populairste producten voor kinderen vandaag de dag,'' aldus The Pokémon Company International Vice-President of Marketing Colin Palmer. ''We brengen enkel Pokémon-ervaringen van de hoogste kwaliteit naar onze fans wereldwijd en Mega Brands' oog voor detail en doordachte creativiteit met Mega Construx zal ongetwijfeld vreugde brengen aan kinderen en de gepassioneerde Pokémon trainer.''

0 reacties op "Bouw je eigen Pokémon met Mega Construx"