hotness 0
News

Bouw nu je eigen maps in Northgard

Gepost door

Northgard en al zijn DLC zijn vandaag beschikbaar op GOG. We zouden hier zo een nieuwsberichtje aan kunnen wijden, ware het niet dat er nog leuker nieuws te melden is. De Map Editor voor deze aardige RTS is vanaf vandaag beschikbaar voor alle PC-spelers, ongeacht de plek van aankoop. Uiteraard gaan we hier dan wel iets meer over delen.

De editor stelt je in staat om een volledige kaart op te bouwen. Hierbij kan je gebouwen, grondstoffen en andere bezienswaardigheden naar eigen inzicht op een zelfontworpen eiland plaatsen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende waarden van eenheden en gebouwen aan te passen. Een kaart ontwerpen waar alle gebouwen heel prijzig en alle eenheden heel zwak zijn? Geen probleem. Tot slot kan je ook nog tot op zekere hoogte gebruik maken van zelfgeschreven scripts om je eigen ideeën nog dieper vorm te geven.

Door ondersteuning van de Steam Workshop kunnen creaties ook makkelijk gedeeld worden. Ik krijg spontaan zin om mijn bijl weer uit het vet te halen.

 

           

0 reacties op "Bouw nu je eigen maps in Northgard"