Breaking Bad krijgt zijn eigen videogame

Breaking Bad: Criminal Elements
TBA
niet beschikbaar
nee
iPhone

Breaking Bad mag dan wel al ruim vijf jaar geleden geëindigd zijn, maar de fanbase van de serie is nog altijd springlevend. En dat is genoeg reden om een game genaamd Breaking Bad: Criminal Elements te maken, die zich in dit universum afspeelt.

De game in kwestie laat je jouw eigen criminele imperium opbouwen, terwijl je in aanraking komt met karakters uit de Breaking Bad-serie en voorloper Better Call Saul. Over hoe dit precies in zijn werk zal gaan is echter nog met geen woord gerept. Maar daar we weten dat het een free-to-play mobile game zal gaan worden, weten we dat de game in-game ads en / of microtransacties zal gaan bevatten. Vince Gilligan heeft desondanks het volste vertrouwen in FTX Games, die het spel maakt:

''FTX Games geeft net zoveel om de details als ons eigen creatieve team,'' aldus Gilligan in een reactie aan Hollywood Reporter '' en ik ben onder de indruk van hun toewijding aan het bouwen van een authentieke verlenging van het universum uit de serie. Ik denk dat dit een leuke ervaring gaat worden voor fans, daar ze op een compleet nieuwe manier interactie kunnen hebben met karakters uit Breaking Bad. ''

Welke karakters precies hun opwachting zullen maken in Criminal Elements, zullen we pas weten eens de game later dit jaar verschijnt. Vijf namen zijn echter reeds gevallen. Walter en Jesse zijn daarbij natuurlijk de open deuren en worden gevolgd door Gus, Saul en Mike.

Bron: Hollywood Reporter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner