hotness 0
News

Breid je Steam-bibliotheek uit met deze bundel vol toptitels

Gepost door

Met alle prachtige sales en bundels waar pc-gamers op getrakteerd worden, zal geen een van hun een tekort hebben aan spellen om te spelen. Een mens kan echter nooit genoeg van iets goeds hebben.

We willen daarom graag de Nemesis 3 Bundle van Bundle Stars met jullie delen, die enkele indie-lievelingetjes voor een spotprijs bundelt. Voor slechts € 1,- heb je zo al S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Shadowrun Returns, Shoppe Keep en Eon Altar: Episode 1.

Is dit niet genoeg om je honger te stillen? Betaal dan € 4,99 en krijg behalve de vier bovenstaande games ook Planetary Annihilation: TITANS, Styx: Master of Shadows, Tropico 5, Slain: Back from Hell, Blood: One Unit Whole Blood, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Spellforce 2: Anniversary Edition, PhantaRuk en FaceRig.

Wil je diep in de buidel tasten van alles profiteren wat de Nemesis 3 Bundle te bieden heeft, dan zal je € 9,99 neer moeten leggen om ook nog S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat en de FaceRig: Upgrade DLC te scoren.

Wil je meer informatie over de individuele games of de bundel snel scoren voor hij weg is? Klik dan hier om naar de productpagina te gaan.

0 reacties op "Breid je Steam-bibliotheek uit met deze bundel vol toptitels"