Breng nieuwjaarsdag lekker binnen door met de volledige Harry Potter-collectie, nu goedkoop bij Bol.com

Iedereen spendeert zijn of haar oud op nieuw anders. Sommige van ons gaan feesten en zuipen tot de zon opkomt, om vervolgens dagen met een kater opgezadeld te zitten. Andere kiezen ervoor de feestdag met vrienden en familie door te brengen. En dan heb je de mensen die lekker binnen blijven en hooguit door de raam kijken naar het vuurwerk dat wordt afgestoken.

Voor de laatste groep hebben wij nu goed nieuws. Bol.com heeft namelijk nu een dagdeal die zich perfect leent voor een binge-sessie. Voor slechts ‚ā¨ 24,99 heb je de volledige achtdelige boxset van de Harry Potter-DVD's in huis, waarmee je de eerste van januari makkelijk doorkomt. Bestel echter wel v√≥√≥r 1 december, want als de klok twaalf slaat is deze aanbieding weer verdwenen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com of Warner Bros, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bol.com

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner