hotness 0
News

Buildings Have Feelings Too! krijgt fysieke uitgave via Signature Edition Games

Gepost door

We hebben allen wel eens gehoord van de uitspraak ''bringing the city to life''. Bij Blackstaff Games nemen ze dat echter wel heel erg letterlijk.

Dat hun game vol levende gebouwen eraan zat te komen was al maanden bekend. Maar Signature Edition Games heeft nu onthuld dat geïnteresseerden het spel ook in hun kast kunnen hebben staan. De webwinkel zal immers zowel reguliere als gelimiteerde edities van het spel uitbrengen, zij het wel enkel voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Daar zit wel een nadeel aan. Deze edities verschijnen pas in mei, hetgeen betekent dat spelers twee maanden langer geduld moeten hebben. Wat ze daarvoor krijgen? Nou in het geval van de Signature Edition is dat de soundtrack, twee speldjes, een certificaat én drie ansichtkaarten. O! De game natuurlijk ook.

Je kunt de fysieke versie van Buildings Have Feelings Too! nu reserveren, met € 24,99 voor de reguliere PS4-versie en € 44,99 voor de Signature Edition. Voor Switch ben je iets duurder uit, met respectievelijk € 34,99 en € 49,99. 

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Maple Whispering, Merge Games, Signature Edition Games of Blackstff Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Buildings Have Feelings Too! krijgt fysieke uitgave via Signature Edition Games"