hotness 0
News

Bungie hint naar nieuwe Destiny content

Gepost door

2017 is het jaar waarin het vervolg op Destiny verschijnt en iedereen ging er daarom van uit dat de game na Rise of Iron niet interessant genoeg meer zou zijn om de ontwikkeling van nieuwe content te kunnen verantwoorden. Een nieuwe post op Bungie's website doet echter anders vermoeden.

De post lijkt in eerste instantie op een reguliere This Week at Bungie-post, waarin besproken wordt wat je deze week kunt verwachten in Destiny. Het is allemaal vrij standaard spul, zoals een nieuwe bounty die je kunt spelen. Maar aan het einde van de post wordt gehint naar nieuwe content:

''Dat is het voor deze week. Volgende week is DeeJ weer terug in de States. Misschien gaat hij zelfs plannen tonen van wat jullie kunnen verwachten in de maand maart. Ja, dit is waar jullie grapjes kunnen maken over dat we hinten naar toekomstige updates óver toekomstige updates. Dat maakt ons niet uit. We zijn gewoon blij jullie de informatie te kunnen geven.''

Destiny-spelers lijken dus weer even rustig adem te kunnen halen, want hun game lijkt voorlopig nog springlevend te zijn.

0 reacties op "Bungie hint naar nieuwe Destiny content"