hotness 0
News

Call Of Duty: Black Ops III heeft geen singleplayer op de vorige generatie consoles

Gepost door

Call Of Duty is een fenomeen dat de gaming-industrie al jaren in zijn greep houdt. Met name online spelen dagelijks onvoorstelbaar veel mensen de game, al zullen er ook gamers zijn die zich liever bezig houden met het verhaal. Die groep moet echter maar snel overstappen naar de nieuwe generatie.

Activision heeft namelijk bekend gemaakt dat de PlayStation 3- en Xbox 360-versies van de game geen Campaign zullen hebben, enkel Multiplayer en Zombie. ''De Black Ops 3 PlayStation 3- en Xbox 360-versies zullen Multiplayer en Zombies hebben, geen Campaign. De ambitieuze schaal van de een tot vier speler coöp Campaign op de PlayStation 4, Xbox One en PC kon niet goed worden overgezet naar de oude generatie hardware,'' zo valt te lezen op het blog van de game.

Dit is echter niet het enige wat ontbreekt. De Weapon Paint Shop en nieuwe eSports suite zullen eveneens niet aanwezig zijn in de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van de game. Ter compensatie zullen deze twee versies voor een aanbevolen prijs van € 49,99 over de toonbank gaan in plaats van € 59,99 én krijgen sommige regio's er een downloadcode voor de originele Black Ops bij.

 

0 reacties op "Call Of Duty: Black Ops III heeft geen singleplayer op de vorige generatie consoles"