hotness 0
News

Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt 1vs1 modus

Gepost door

Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt een gloednieuwe gratis modus waarin spelers zowel on- als offline één-tegen-één of twee-tegen-twee kunnen spelen. Dit maakte de ontwikkelaar van het spel, Infinity Ward, afgelopen woensdag bekend. 

De modus zal onder de naam Face-Off verschijnen en is vanaf 15 mei verkrijgbaar voor Xbox 360-bezitters. De PS3- en PC-versies volgen later. In totaal zijn er vier maps speciaal voor de modus beschikbaar. De eerste twee zijn gratis voor iedereen, de andere twee zijn gratis voor Elite Leden en betaald voor non-Elite leden.

De vier maps heten Erosion, Lookout, Getaway en Aground. Aground en Erosion zullen gratis te downloaden zijn. Aground speelt zich af aan de kust van Schotland, een wat grauwe en ruige omgeving. Erosion zal zich rond de grote Vesuvius-vulkaan afspelen, terwijl Getaway zich rond een vakantievilla in Brazilië zal afspelen. Lookout zal zich tot slot in Afghanistan afspelen. De maps zijn een stuk compacter en focussen zich volledig op een tegen een en twee tegen twee gevechten.

0 reacties op "Call of Duty: Modern Warfare 3 krijgt 1vs1 modus"