hotness 0
News

Call of Duty: Modern Warfare krijgt volgens geruchten een remake

Gepost door

Call of Duty-gekte lijkt slechts een kwestie van tijd, nu de geruchten over de serie sinds gisteren over elkaar heen buitelen. De nieuwste van deze geruchten stelt dat Call of Duty: Infinite Warfare, de nieuwe jaarlijkse Call of Duty, een Legacy Edition krijgt die Call of Duty: Modern Warfare - Remastered bevat.

De bron van dit bericht is discutabel; een snapchat van een voucher, welke je hieronder kan vinden. De bron is echter gelinkt aan Charlie Intel, een site die in voorgaande jaren ook al regelmatig kloppende Call of Duty-informatie in handen kreeg. De kans is dus reëel dat bovenstaande informatie juist is.

Of Call of Duty: Modern Warfare - Remastered enkel het eerste deel van de trilogie of alle drie de games bevat is niet duidelijk aan de hand van de voucher. De originele game heette Call of Duty 4: Modern Warfare, maar die 4 ontbreekt opvallend genoeg in deze afbeelding. Het kan dus beide kanten op, al kan het ook een foutje zijn van iemand die deze voucher heeft gefabriceerd. Tot we iets van Activision horen, kunnen we helaas enkel gissen.

0 reacties op "Call of Duty: Modern Warfare krijgt volgens geruchten een remake"