hotness 0
News

Call of Duty: Modern Warfare krijgt volgens lek battle royale mode

Gepost door

De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare krijgt een battle royale mode waarvoor zombies zijn overwogen door ontwikkelaar Infinity Ward. Dit meldt YouTube-kanaal TheGamingRevolution of basis van een anonieme bron.

Een willekeurig YouTube-kanaal dat informatie over een grote game beweerd te hebben, is natuurlijk niets nieuws. We zouden onze homepage dagelijks kunnen vullen met alleen al ''lekken'' over Nintendo-games. TheGamingRevolution heeft zich in het verleden echter meermaals bewezen als zijnde betrouwbaar als het aankomt op Call of Duty-geruchten.

Daar gamers langzamerhand moe lijken te worden van battle royale games, was de initiƫle respons op het lek verre van positief. De bron van TheGamingRevolution heeft daarom besloten iets meer informatie te delen, dat erop wijst dat fans aan beide kanten van het spectrum worden bediend. Voor de nieuwere generaties is er de battle royale, die wel of niet zombies bevat, terwijl voor de oudgedienden Pave Low Killstreak, Gun Game en Infected van stal worden gehaald.

Ondanks TheGamingRevolution's uitstekende staat van dienst, willen we benadrukken dat deze informatie geen zekerheidje is. TheGamingRevolution kan verkeerd zijn voorgelicht of plannen kunnen nog wijzigen voor launch. Hou daarom het zout voor nu gereed.

0 reacties op "Call of Duty: Modern Warfare krijgt volgens lek battle royale mode"