hotness 0
News

Call of Duty: Modern Warfare - Remastered zal niet los te kopen zijn

Gepost door

Slecht nieuws voor wie al tijden is gestopt met het kopen van de jaarlijkse Call of Duty-games, maar wel te porren is voor een verbeterde versie van de klassieke Call of Duty: Modern Warfare. Je kunt Call of Duty: Modern Warfare - Remastered namelijk niet krijgen zonder Infinite Warfare te kopen.

We wisten al voor de officiĆ«le onthulling dat de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare een downloadcode voor Call of Duty: Modern Warfare - Remastered zou bevatten, maar aangenomen werd dat dit slechts een extraatje was en dat de rest van de gamers er voor zou moeten betalen. Dat blijkt echter niet het geval.

Op de website van Activision staat namelijk dat Call of Duty: Modern Warfare - Remastered exclusief is voor de Legacy-, Legacy Pro- en Digital Deluxe-versies van de game en dat Call of Duty: Modern Warfare - Remastered niet los zal worden aangeboden. Dit kan natuurlijk nog wijzigen in de toekomst, maar hou er dus rekening mee dat je allicht nooit de kans krijgt deze game te spelen als je niet snel een pre-order voor Infnite Warfare plaatst. 

0 reacties op "Call of Duty: Modern Warfare - Remastered zal niet los te kopen zijn"