hotness 0
News

Call of Duty: WWII's Ranked Play gaat vanavond van start

Gepost door

Nu iedereen een paar weken de kans heeft gehad om te stoeien met Call of Duty: WWII, is het tijd om een rangorde te bepalen. Activision zet daarom vanavond om zeven uur de deuren van Ranked Play open, waarin gamers wereldwijd kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Ranked Play is gericht op competitief spelen en daarom hanteert het dezelfde spelregels als de eSports-scene. Dit betekent dat je geen turrets op de maps gaat vinden en dat shotguns geen magazijn hebben. Tevens worden drie light machine guns, de Lewis, MG 15 Bren en MG42, geblokkeerd, vermoedelijk om de balans tussen de andere wapens niet te verstoren.

Het doel van Ranked Play is natuurlijk om een zo hoog mogelijk rang te bereiken, en daarvan zijn er ditmaal zeven: Brons, Zilver, Goud, Platinum, Diamant, Meester en Pro. In welke rang je valt, wordt bepaald aan de hand van je positie op de wereldranglijst, die pluspunten (gewonnen matches) en minpunten (verloren matches) met elkaar verrekend om op een totaalscore uit te komen.

De laatste verandering heeft te maken met ragequitters. Deze worden in Ranked Play namelijk extra hard aangepakt. Voor elke wedstrijd waarvan je voor het einde vertrekt, krijg je een ban, die per keer oploopt met vijftien minuten. Acht keer ragequitten levert spelers dus een ban van twee uur op.

0 reacties op "Call of Duty: WWII's Ranked Play gaat vanavond van start"