Capcom onthult de karakters van Street Fighter V's seizoen drie

Street Fighter V
16 maart 2016
Beat 'em up
ja
PC, PlayStation 4

Hoewel de ontvangst van Street Fighter V in eerste instantie vrij lauw te noemen was, zijn gamers de afgelopen jaren steeds meer opgewarmd voor de game. En voor een groot deel is dit te wijten aan het alsmaar groeiende aantal strijders. Het zal dan ook niemand verrassen dat seizoen drie een aantal favorieten van vorige delen terugbrengt.

Yoshinori Ono, producer van Capcom, onthulde de inhoud van het derde seizoen van de game direct na de kroning van een nieuwe kampioen van de Capcom Cup, en wist daarbij direct goed uit te pakken met Street Fighter 2: Alpha's Sakura, een karakter dat nog het beste kan worden omschreven als de vrouwelijke Ryu. Fans begonnen dan ook direct te speculeren over de andere vijf silhouetten die te zien waren. Slechts enkele minuten later werd echter al getoond tot wie die behoorden.

Blanka, Cody en Sagat zullen terugkomen van weggeweest en meevechten in de vijfde Street Fighter, terwijl de Bison-slaaf Falke en de mysterieuze G klaar staan om nieuwe hartjes te winnen. En zoals altijd hoef je daar geen cent voor uit te geven. De vechters kunnen immers allen vrijgespeeld worden met in-game valuta. Seizoen drie zal op 16 januari van start gaan met de release van Sakura. De andere vijf vechters zullen op latere tijdstippen volgen.

Bron: Capcom Unity

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner