Capcom opent een bar om de release van de Resident Evil 2-remake te vieren

Resident Evil 2 Remaster
Survival horror, Third-person shooter
nee
PlayStation 4

Als er iets is waar de Resident Evil-serie om bekendstaat, behalve diens angstaanjagende games, dan zijn het wel de bizarre PR-stunts en merchandise. In het verleden zagen we zo al een ''geslacht mens'' en naar rottend vlees ruikende kaars voorbijkomen. En nu krijgen we een bloedbar die gebaseerd is op het politiebureau in Raccoon City.

Wie op 25 of 26 januari in London is kan tussen twaalf uur 's middags en elf uur 's avonds een bezoekje brengen aan deze lugubere hangplek in The Bargehouse (gelegen aan de Barge House Street, South Bank, SE1 9PH met de achteringang aan Bargehouse Road), waar men drie evenementen organiseert. De eerste is een Resident Evil 2: Safe House Experience & Bar, waarvoor je je van tevoren dient in te schrijven. Lukt het jou om het door zombies overspoelde Raccoon City te doorkruisen en de bar te bereiken waar je redding ligt? Er is maar een manier om daarachter te komen!

Wil jij graag worden behoed voor het T-virus, maar wil je je leven niet riskeren? Dan zal je blij zijn om te horen dat er een beperkt aantal plekjes beschikbaar zijn waarvoor je niet voor zombies hoeft te vluchten, al kun je niet zomaar even binnenwandelen. Het tegengif dat je geserveerd krijgt, zal namelijk echt bloed bevatten. En dat groeit niet bepaald aan bomen.

Vind je het drinken van bloed een smerig idee? Dan kun je ook genieten van een Mid-Western cocktail of authentiek Raccoon City-bier. Wat daar zo speciaal aan is, daar kom je pas achter eens je het probeert.

Wanneer je klaar bent in de bar kun je afdalen naar de begane grond van de Raccoon City Police Department. Daar staan namelijk consoles met de game klaar. Maar let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

''Inspelend op het idee van overleven, wilden we ons fans een kijkje geven in Resident Evil 2's iconische universum en ze uitdagen om hun overlevingsinstinct te testen in de omgeving van de veelgeprezen survival horrorgame,'' vertelt Laura Skelly, Senior PR-manager bij Capcom. ''We kijken ernaar uit om de deuren van Raccoon City Police Department te mogen openen op 25 januari, tegelijkertijd met de launch van de game, en om te zien wie zich tot de gelukkige overlevenden mag rekenen en mag proeven van onze tegengifcocktail van echt bloed.''

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner