hotness 0
News

Capcom registreert handelsmerk Onimusha

Gepost door

Na jaren kunnen fans van de action adventure serie Onimusha blij zijn. De developer van de serie, Capcom, heeft het handelsmerk 鬼武者 (Onimusha) geregistreerd. De registratie van het handelsmerk is ontdekt door miku, een gebruiker van het forum NeoGAF.

De Onimusha-serie is in 2001 begonnen met Onimusha: Warlords. De games zijn altijd erg succesvol geweest; de originele game was het eerste spel dat meer dan een miljoen keer verkocht werd voor PS2. Er waren zelfs plannen om een film te maken van de serie. De film had een budget van zeventig miljoen dollar, maar het project is vanwege complicaties nooit doorgezet.

Liefhebbers van de serie zijn nog sceptisch. Het handelsmerk hoeft niet meteen te betekenen dat er ook een nieuwe game aan komt. Sommige fans denken dat het misschien voor een nieuwe mobile game is. Het zou niet de eerste mobile game zijn in de serie: in 2013 is de mobile versie van Onimusha: Soul uitgekomen.

Andere fans speculeren dat het ook mogelijk is dat het voor een Pachinko machine is. Pachinko machines zijn een vorm van arcade games. Capcom maakt al langer tijd van dit soort apparaten en deze zijn redelijk succesvol. Vaak zijn ze gebaseerd op bekende games zoals Resident Evil 6.

 

0 reacties op "Capcom registreert handelsmerk Onimusha"