hotness 0
News

Capcom staat in de spotlights met de nieuwe Humble Bundle

Gepost door

Capcom domineerde recent de State of Play met de onthulling van Resident Evil 4: Remake, Resident Evil 8: VR Edition en een nieuwe trailer van Street Fighter 6. En wie daardoor zin heeft gekregen diens games te spelen, kan dat nu goedkoop doen.

Op Humble Bundle is namelijk nu de Capcom Summer 2022 Bundle verschenen, die je tot negen games voor een heel zacht prijsje geeft. Al is het zoals altijd op deze website niet zo kort door de bocht. De bundel komt immers in drie smaakjes.

De goedkoopste kost je € 1,- en geet je Street Fighter V, STRIDER en Bionic Commando. Deze worden ook overgeheveld naar Tier 2, die Dragon's Dogma: Dark Arisen, DmC: Devil May Cry, Ultra Street Fighter IV en 50% korting op de Season 5 Champion Edition Upgrade voor SF5 toevoegt, en Tier 3, die daar ook nog Monster Hunter: World, Devil May Cry 5, Devil May Cry: HD Collection en 50% korting op Monster Hunter: Rise aan toevoegt. Je betaalt hiervoor respectievelijk € 9,02 en € 18,19.

Heeft dit jouw aandacht? Dan kun je hier jouw slag slaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IGN, Capcom of Humble Bundle, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Capcom staat in de spotlights met de nieuwe Humble Bundle"