hotness 0
News

Catherine doet verhaal uit de doeken

Gepost door

Vandaag kwam Atlus met meer nieuws over hun nieuwste project Catherine. Ze wisten de basis voor het verhaal van de game uit de doeken te doen. De game staat in Japan voor deze winter en verschijnt op PlayStation 3 en Xbox 360.

In de game speel je als Vincent, een man van 32 jaar die een relatie heeft met Katherine. Echter heeft hij ook een affaire met het blonde meisje Catherine, die tien jaar jonger is. Net zoals in Persona, is het sociale aspect in Catherine ook weer van de partij. Een nieuw aspect is daarbij het smsen van berichtjes naar je beide vriendinnetjes. Je kan zelfs foto's nemen met je gsm en deze doorsturen. Je zal dit door heel het verhaal moeten doen.

Daarnaast zijn er heel wat mysterieuze doden gevallen in een korte periode. Ze zouden te maken hebben met vreemde dromen. Ook Vincent begint last te krijgen van deze nachtmerries en met enkele vrienden van op café gaan ze op onderzoek uit. Al snel ontdek je dat je minnares Catherine er voor iets tussen zit.

Catherine wordt het eerste action/adventure game van Atlus en is tevens het debuut van hen op Xbox 360. Een Europese release is nog onbekend.

0 reacties op "Catherine doet verhaal uit de doeken"