hotness 0
News

Cave Story komt naar de 3DS en ontketent daarmee een oorlog

Gepost door

Vandaag werd door één van de oprichters in een interview verteld dat Nicalis Inc momenteel werkt aan een complete 3D-remake van Cave Story.

Ken je Cave Story niet? Dat is niet verwonderlijk. Cave Story was een titel voor de PC in 2004 en werd opnieuw gereleased voor WiiWare in 2009. Toen het laatste gebeurde, ontketende het een  ware oorlog op Facebook. Vele gamers hebben Cave Story op een voetstuk staan en spreken niets meer dan lof. Toen echter een andere gamer de volgende opmerking maakte: ''Als je het mij vraagt is Cave Story de meeste overschatte game ooit'' brak een ware chaos uit. Liefhebbers en haters van Cave Story vielen elkaar zo erg lastig dat het account gesloten werd.

Met dit nieuws is er opnieuw oorlog uitgebroken, deze keer op Twitter. Eén van de Twitteraars was van Nederlandse afkomst en zei onder andere het volgende: ''Ik heb deze game gedownload op WiiWare en verwachtte een geweldig spel. Overal op Google doken fanclubs op. En toen ik het spel speelde viel mijn mond open van verbazig. Ik kon niet begrijpen dat iemand deze troep kon spelen. Ik hou van 2D-games en 8-pixels heb ik geen problemen mee. Maar in hemelsnaam wat is dit lelijk gemaakt, de geluiden nep, het verhaal saai en het spel zelf de 10 euro niet waard''. Laat het duidelijk zijn dat dit niet ten goede aarde viel bij de fans.

0 reacties op "Cave Story komt naar de 3DS en ontketent daarmee een oorlog"