hotness 0
News

CD Projekt RED brengt waarschijnlijk Cyberpunk 2077 mee naar de E3

Gepost door

CD Projekt RED kondigde jaren geleden Cyberpunk 2077 aan, wat leidde tot een redelijke hype bij gamers. Sinds 2013 viel echter een jarenlange stilte, die pas in januari werd doorbroken door een nietszeggende Tweet die vooral bedoeld leek om een teken van leven te geven.

Maar rook is, is vuur, en CD Projekt RED lijkt eindelijk klaar om hun nieuwe kindje aan de wereld te tonen. Francesco Fossetti, onze concullega bij het Italiaanse Everyeye.it, heeft namelijk een uitnodiging ontvangen voor een uur lange Behind Closed Doors-presentatie op de E3. Dit deelde hij op zijn Facebook. Er wordt in de uitnodiging niets gezegd over wat ze gaan zien, dus in theorie kan het ook een nieuwe Witcher zijn, maar de kans is groot dat het om Cyberpunk 2077 zal gaan.

Dat deze presentatie niet openbaar is, betekent overigens niet dat wij niets van de game gaan zien. Daarbij hebben we het niet zo zeer over stiekem opgenomen beelden die hoogstwaarschijnlijk gemaakt zullen worden, maar over een korte preview of trailer op de E3-shows van Microsoft, PlayStation of de PC Gaming Show, die op deze manier vaker games onthullen van third party-uitgevers.

 

0 reacties op "CD Projekt RED brengt waarschijnlijk Cyberpunk 2077 mee naar de E3"