hotness 0
News

CD Projekt RED kondigt Cyberpunk 2077-horloge aan

Gepost door

Games en gadgets zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedere grote game komt wel met een versie waar je, als je extra veel geld neerlegt, een kleinigheidje koopt bij de game. Vaak gaan de game-producenten wat verder en verkopen ze ook losse gadgets. Zo heeft CD Projekt RED een Cyberpunk 2077 limited edition-polshorloge aangekondigd.

In een Tweet van de game-ontwikkelaar wordt het horloge aangekondigd onder de naam T-2077. Het horloge heeft een uniek uiterlijk en is in beperkte oplage hier beschikbaar voor de prijs van €440,- exclusief verzendkosten. Wanneer hij is besteld zul je nog wel even moeten wachten. Hij wordt in juni 2022 pas verwacht.

Om te laten zien dat je een origineel hebt aangeschaft, krijg je een digitaal certificaat dat geleverd wordt door het gespecialiseerde bedrijf Arianee. Het certificaat bevat een code die via de blockchain kan aantonen dat het een origineel is en dat jij de eigenaar bent. Wil je dat het horloge van eigenaar verandert, kun je via een app van Arianee eenvoudig het horloge op een andere naam zetten.

De behuizing van het horloge en de horloge band zijn van tweedegraads titanium. Het enige dat het horloge laat zien is de tijd in digitale lichtgevende gele cijfers.
 

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt Group of Arianee, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "CD Projekt RED kondigt Cyberpunk 2077-horloge aan"