Champion's Path brengt Galar tot leven in de Pokémon TCG

Sinds de release van Pokémon Sword en Pokémon Shield in het najaar van 2019 zijn er de nodige sets van de Pokémon TCG verschenen die de focus leggen op de monsters uit Galar. Champion's Path legt de nadruk echter niet op de vechters, maar op de trainers.

Hoewel Champion's Path natuurlijk een hoop nieuwe Pokémon-kaarten bevat, met kopstukken als Venasaur V, Lucario V, Incineroar V, Drednaw VMAX en Alcremie VMAX, onderscheid deze set zich door speldjes die de badges van de gym leaders imiteren. Vanaf 25 september, wanneer de set verschijnt, kun je bij je kaarten speldjes van Nessa, Milo en Kabu scoren, terwijl Raihan, Piers en Opal op 13 november komen opdraven. Hiernaast zijn er speciale sets met de Stow-on-Side Gym en de Circhester Gym, waarbij foliekaarten van de kenmerkende Pokémon van deze locaties inbegrepen zijn. Deze sets verschijnen op 2 oktober 2020.

Ben jij de gyms al de baas en heb je je ogen op Leon gericht? Dan kun je ook kiezen voor de Elite Trainer-doos, met daarin Gigantamax Charizard, een full-art Charizard V en tien standaard boosterpacks. Maar zelfs daar houdt het niet mee op! Er komen op 23 oktober namelijk ook sets die draaien om Dubwool V en Hatterene V, waarbij enorme foliekaarten zitten, evenals de reguliere foliekaart van de titulaire Pokémon. Tenslotte vind je in dit pakket vier booster packs.

De afsluiter is gereserveerd voor een favoriet van Pokémon-fans: Marnie. Zij krijgt een eigen pakket met twee nog nader te onthullen V-promokaarten. Wij durven er echter geld op in te zetten dat een van deze Morpeko V zal zijn. Hiernaast krijg je twee speldjes, een speelmat en acht booster packs erbij.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner