hotness 0
News

Children of Morta krijgt een hartverwarmende nieuwe uitbreiding

Gepost door

Met de ramp genaamd het coronavirus zien we op meerdere plekken DLC opduiken waarmee gamers financieel hun steun kunnen betuigen aan medici. Onder andere MMO TERA en Arma 3 dragen op deze manier hun steentje bij.

Children of Morta heeft nu ook een nieuwe DLC aangekondigd met een nobel doel, maar heeft zijn pijlen daarbij niet gericht op de mens. In plaats daarvan steun je met Paws and Claws het welzijn van het dierenrijk, daar de opbrengsten naar de Humane Society worden doorgestort.

Door deze DLC voor $3.99 aan te schaffen, krijgen de Bergsons een dierenopvang waar je allerlei fauna kunt houden en verzorgen. Dit doe je natuurlijk omdat je zelfs om virtuele dieren geeft, maar ook boosts die dit je oplevert zijn natuurlijk meegenomen. Naast Paws and Claws komt er ook een Treasure Pack update voor alle spelers. Deze voegt zes nieuwe Divine Graces toe, samen met acht nieuwe consumables en twaalf divine relics. Je bent voorlopig dus niet uitgespeeld.

''Paws and Claws is het type content dat de zinvolheid die we in onze games stoppen omarmt. Dieren zijn een groot deel van het originele Children of Morta-verhaal, dus je relatie met ze verrijken in de game voelde natuurlijk. En samenwerken met een organisatie als Humane Society International past perfect bij 11 bit studios' mindset, aangezien we een bedrijf zijn dat geloofd dat zinvolle games zinvolle acties moeten hebben,'' aldus Producer Karol Kala.

           

0 reacties op "Children of Morta krijgt een hartverwarmende nieuwe uitbreiding"