hotness 0
News

Chivalry II valt juni binnen

Gepost door

Na vanuit 2020 doorgeschoven te zijn naar het nieuwe jaar, is nu duidelijk wanneer Chivalry II zal verschijnen. Tripwire Presents heeft middels een officieel bericht kenbaar gemaakt dat het spel ons zal komen verblijden op 8 juni. De onthulling van de release date is echter slechts het begin.

Tegelijkertijd laat de uitgever namelijk weten dat het spel nu gereserveerd kan worden via PSN, Xbox Live en de Epic Games Store. En dat wie dat doet gegarandeerde toegang heeft tot de beta die van 26 tot 29 maart loopt. De platformen kunnen het zelfs tegen elkaar opnemen!

Beta-toegang is overigens niet het enige lokkertje. Wie een pre-purchase plaatst krijgt er ook een speciaal wapen zijn: The Royal Zweihänder. Dit gigantische zwaard heeft niet enkel een fors bereik, maar valt op met zijn kronkelige vorm.

Andere bijzondere wapens vind je in de Special Edition, die je het Jousting Knight Armor geeft met het Royal Broadsword voor Agatha en de dezelfde set uitrusting met de Gold Horseman's Axe voor Mason. Niets wereldschokkends, maar leuk voor de heb natuurlijk. Ben jij echter nog aan het twijfelen, dan kun je hier de nieuwe developers diary vol gameplay bewonderen.

           

0 reacties op "Chivalry II valt juni binnen"