hotness 0
News

Chivalry II viert zijn Steam launch met een flinke update

Gepost door

Toen Chivalry II afgelopen jaar verscheen, waren veel fans niet bepaald blij toen bleek dat die tijdelijke exclusief zou zijn voor de Epic Games Store. Voor Steam-puristen is het wachten echter voorbij, daar de game nu ook op die website te downloaden is.

Om die launch te vieren krijg je op dat platform nu 40% korting, waarvoor je in plaats van € 35,99 maar € 21,59 hoeft te bepalen voor de reguliere editie of € 26,98 in plaats van € 44,99 voor de Special Edition. Bovendien krijg je via Valve's platform onderstaande vier helmen, waar de rest van de spelers langer op moeten wachten. Maar gelukkig krijgen ook bestaande spelers iets leuks.

Om de gehele Chivalry 2 community positief te stemmen, is vandaag ook Tenosian Invasion uitgerold, een forse content update voor het spel. Deze voegt een nieuwe factie toe, twee nieuwe Team Deatchmatch maps, twee nieuwe Objective Maps en tal van kleinere nieuwigheden. En dat alles voor nop.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Torn Banner Studios of Tripwire Interactive, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Chivalry II viert zijn Steam launch met een flinke update"