hotness 0
News

Civilization V: Brave New World onthult box art

Gepost door

Deze zomer krijgt Civilization V, de jongste telg uit de befaamde turn-based strategy-reeks, een uitbreiding. Die zal "Civilization V: Brave New World" heten en de officiële box art is nu onthuld. Die toont ons alvast dat de Tweede Wereldoorlog en de ideologieën die toen regeerden centraal zullen staan in de uitbreiding.

De officiële box art van Civilization V: Brave New World toont ons wat we kunnen verwachten van de opkomende expansie. Uit de afbeelding op het doosje kunnen we afleiden dat WO II en de drie grote ideologieën van die tijd - het fascisme, het capitalisme en het communisme - centraal zullen staan. De uitbreiding zal overigens negen nieuwe beschavingen (waaronder Polen), twee nieuwe scenario’s (waaronder de Amerikaanse burgeroorlog), en tientallen nieuwe units en gebouwen bevatten. Ook worden nieuwe spelmechanieken zoals het Wereldcongres en internationale handelsroutes geïntroduceerd.

Sid Meier’s Civilization V is al een tijdje een vaste waarde onder de 4X-games. Eerder werd het spel al uitgebreid met de expansie “Gods and Kings”. Op 12 juli brengen Firaxis en 2K Games de tweede uitbreiding “Brave New World” uit.

0 reacties op "Civilization V: Brave New World onthult box art"