hotness 0
News

Civilization V Gold Edition vandaag aan -75% op Steam

Gepost door

De meest recente game in de legendarische Civilization-reeks van Sid Meier, Civilization 5, is vandaag in aanbieding op Steam. Nog tot 19u vanavond kun je de Gold Edition van dit zwaargewicht onder de Turn-Based Strategy games aan -75% kopen op het digitale platform.

Civilization is zo een gameserie die al zo lang meedraait, dat het eigenlijk geen introductie meer behoeft. Vandaag is de Gold Edition van Civilization V de dagaanbieding op Steam. Die editie bevat zowel het basisspel als de expansie “Gods and Kings” en de 11 scenario packs. Nog tot 19u vanavond kun je de game aan -75% ofte €9,99 aanschaffen.

De Civilization-reeks is een van de absolute grondleggers van het turn-based strategy-genre. Je start in de prehistorie met een eenzame settler en een eenheid krijgers, en bouwt dan je rijk uit doorheen de eeuwen. Je kiest daarbij zelf of je voor een militaire, politieke, culturele, wetenschappelijke of globale overwinning gaat. Civilization V is bijzonder door de nieuwe vormgeving en spelmechanieken.

0 reacties op "Civilization V Gold Edition vandaag aan -75% op Steam"