hotness 0
News

Civilization V krijgt nieuwe uitbreiding deze zomer

Gepost door

Deze zomer kunnen Civilization 5-spelers aan de slag met een gloednieuwe uitbreiding voor het spel. De uitbreiding zal Brave New World heten.

De uitbreiding gaat zo'n dertig euro kosten en zal de cultuur en diplomatiek, twee cruciale onderdelen van het spel, helemaal veranderen. Je kunt bijvoorbeeld moties indienen en bespreken in een wereldcongres waar alle landen waar je mee speelt deel van zijn. Er kan hier gestemd worden op allerlei kwesties. Ook zul je in de nieuwe uitbreiding de overwinning kunnen behalen door je cultuur over je koninkrijk te verspreiden, in plaats van het huidige spelprincipe waarbij je voornamelijk zoveel mogelijk cultuurpunten moet binnenhalen door een bepaalde structuur binnen je koninkrijk. 

Verden zullen we negen nieuwe leiders zien, en dus ook negen nieuwe speelbare nationaliteiten, acht nieuwe wereldownderen, nieuwe ideologieën in de Industrial Age en verscheidene nieuwe scenario's, waaronder scenario's over de Amerikaanse Burgeroorlog en de Europese kolonositie van Zuid-Afrika. 

 

 

0 reacties op "Civilization V krijgt nieuwe uitbreiding deze zomer"