Cloudpunk krijgt een fysieke release

Cloudpunk
2020
niet beschikbaar
nee
PlayStation 4, Switch, Xbox One

Cyberpunk wordt de laatste tijd veel verward met één van de grootste, zoniet de grootste, game die dit jaar het levenslicht gaat zien. Het is echter een science-fiction genre dat zich afspeelt in een wetteloze subcultuur, die zich afzet tegen een onderdrukkende overheid gedomineerd door technologie. Cloudpunk, een cyberpunk avontuur, staat laat dit nu ook fysiek zien.

Later dit jaar is er al de mogelijkheid om Cloudpunk digitaal te verkrijgen op alle platformen, maar nu laat Merge Games weten dat deze game ook fysiek beschikbaar zal zijn. Daarnaast zal een Signature Edition exclusief beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Deze editie bevat: artwork, de game, de complete soundtrack, twee pins en een genummerde striptekening.

De prijzen voor de verschillende versies van de game liggen overigens opvallend ver uiteen ditmaal, met de PC-versie voor € 24,99 als goedkoopste en de Switch-versie met € 34,99 als duurste. De PlayStation 4- en Xbox One-versies zitten fijn in het midden.

Als het aankomt op de Signature Editions, kosten de PS4- en Switch-versies respectievelijk € 44,99 en € 49,99.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner